Verse pesto recept

door @evelinazinger op 30/01/2018

Verse pesto recept
Ingrediënten:
30 g pijnboompitjes
30 g basilicum blaadjes
1 teentje knoflook
30 g geraspte Parmezaanse kaas
100 ml olijfolie
peper & zout naar smaak

Instructies:
-Rooster de pijnboompitjes kort in een droge koekenpan.
-Pers het teentje knoflook uit.
-Stop alle ingrediënten samen in een keukenmachine of blender en meng het tot een geheel
(heb je wat meer geduld dan kan je het ook met een vijzel fijn maken).
-Proef nog even extra of er nog wat extra zout of peper bij moet.

Bewaar de pesto in een schone glazen potje in de koelkast. 

Deze pesto past goed bij de verschillende gerechten uit de weekmenu's,  hij is super simpel zelf te maken met maar een paar ingrediënten. 
Als je daar toch geen zin in hebt koop dan een pesto zonder suiker of overbodige toevoegingen.


0 Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste om te reageren!

Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Inloggen Inloggen