Zit je er doorheen?

Laatste reactie 26/04/2018 07:33 door Evelina
· Markeren als ongelezen
Evelina Zinger 3 jaar geleden geplaatst
Natuurlijk is niet alles Happy de Peppie... Dit forum is er ook om elkaar te steunen! Dus wil je even stoom af blazen dan ben je ook meer dan welkom. 
Doris Visser-Peters 3 jaar geleden geplaatst
Heb trouw de recepten volgens de detoxkuur gevolgd en. Ik ben vandaag aan de laatste dag bezig. Vorige week wees de weegschaal 2kilo minder aan  en vandaag was er 1 kilo weer erbij. Zeer teleurstellend!!
reactie op @dorisvisser-peters:
Evelina Zinger Hallo Doris,
Ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld bent! Vooral als je van andere betere berichten hoort. Het kan meerdere redenen hebben.
Bijvoorbeeld vocht vasthouden. Geef het nog een weekje en weeg dan nogmaals. Ben je hiervoor veel aan het diëten geweest? Dat kan ook een reden zijn waardoor je lichaam zich nog aan het aanpassen is.

Sowieso is de detox een manier om daarna makkelijker af te vallen. Dus mocht er nu niet zoveel gebeurd zijn dan kan het wel een goeie aanzet zijn voor de komende tijd met afvallen. Dus geef niet op!
3 jaar geleden

Beantwoorden

Doris Visser-Peters 3 jaar geleden geplaatst
Dank voor je reactie Evelina. De laatste keer dat ik op dieet ben geweest is twee jaar geleden en wat het vasthouden van vocht betreft: ik moet vaker plassen dan vóór de kuur en de kleur is helder tot kleurloos.  Maar ik zal 't nog een weekje aankijken....
Els Vermeer 3 jaar geleden geplaatst
Voel je je wel goed @dorisvisser-peters​?
Doris Visser-Peters 3 jaar geleden geplaatst
ik voel me prima, maar wat is de achtergrond/reden van je vraag?
reactie op @dorisvisser-peters:
Els Vermeer Ik bedoelde eigenlijk, voel je je wel energiek en merk je dat je lichaam gezonder is? Ik ken het gevoel van wegen en meten dat je soms zo depri kan worden als ik daar op focus en nu focus ik me meer op hoe ik me voel ipv de kilos en dat houdt me positiever. Ik hoop dat ik een beetje kan overbrengen wat ik bedoel hiermee ?
3 jaar geleden

Beantwoorden

Evelina Zinger Ik denk dat dit voor vele herkenbaar is!
3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 14 December 2017 om 18:27
Aantal lezers 29
Aantal reacties 8