Wie doet wat? Even nieuwsgierig :)

Laatste reactie 12/03/2018 05:17 door Evelina
· Markeren als ongelezen
Jose , 9 maanden geleden geplaatst
Ik vraag me af wie wat doet bij Evelina. Zelf ben ik bezig met de weekmenu's, vanaf vorig jaar al nog op de andere site. Maar ik lees ook veel over het boek! Dus dit wekt mijn nieuwsgierigheid! 
Evelina Zinger 9 maanden geleden geplaatst
He, dat is een leuke! Hier ben ik ook wel nieuwsgierig naar. Niet dat iedereen actief is op de Club, begrijp ook dat veel mensen alleen meelezen en de weekmenu's downloaden, maar wel leuk om te zien waar de meeste mensen mee bezig zijn. Laat je het ook even weten? ?
Monique , 9 maanden geleden geplaatst
Hoi hoi,

Ik doe beide! Eerst het boek gedaan en nu ben ik bezig met de weekmenu's. Mijn boek heb ik al aan een vriendin uitgeleend en die wil hierna ook het weekmenu gaan volgen. Ik merk dat ik het erg prettig vind om een houvast te hebben met de weekmenu's. Als ik het loslaat dan ga ik weer sneller snoepen. 

Groetjesssss
Els Vermeer 9 maanden geleden geplaatst
Hallo allemaal,
Ik ben nu een week of 9 bezig met de weekmenu's, online, het VIP abonnement zeg maar. Ik kijk ook wel uit naar de detox. Denk dat mijn suikerverslaving nu wel weg is en dat ik weer een stapje verder kan :) 
Groetjes Els
Ineke . 9 maanden geleden geplaatst
Ik eet volgens het boek (mijn eetbijbel zoals ik het noem). Niet op volgorde, maar zoals het mij uitkomt en waar ik zin in heb. Pas na 3 weken was ik aan de detoxdagen toe. Ik ben nu 7 weken bezig en ga er nog lekker mee door want er staat nog genoeg in wat ik nog niet gemaakt heb.
Dimphy van den Heuvel 9 maanden geleden geplaatst
Een combinatie!
Ik ben eigenlijk, in verband met de ziekte van mijn man bezig met een zuur-base en suikervrij dieet. Daar passen gelukkig veel van jouw recepten in. We zijn ook vegetarisch dus ik verdubbel gewoon de hoeveelheid groente of doe er ei, bonen of kaas ( of een combi) bij. Het gaat mij niet zozeer om het afvallen, meer om het fit zijn en voor mijn man om op gewicht te blijven. De bananenpannekoekjes blijven zijn favoriete ontbijt en snack dus die staan minimaal drie keer per week op het menu. We eten wel meer koolhydraten dan door jou geadviseerd maar ik heb gemerkt dat als je suikervrij eet, die koolhydraten niet zoveel uitmaken. Het maakt wel dat alles vanaf scratch moet worden gemaakt omdat echt overal maar dan ook echt overal suiker in zit. Vandaar dat het verschil zo enorm is als je het niet meer neemt. Geen suikerdip meer en centimeters van mijn taille kwijt, ik zie vooral voordelen!
Evelina Zinger 9 maanden geleden geplaatst
Hoi Dimphy,

Wat goed om te horen dat je zo gezond bezig bent met alles! En je hebt gelijk, als je eenmaal goed in het ritme zit en je bloedsuiker spiegel in balans is kunnen wat extra koolhydraten vaak geen kwaad. Vooral niet gecombineerd met extra groente en bijvoorbeeld noten. Je merkt het snel genoeg als je er wel gevoelig voor bent.

Groetjes Evelina
Sabine Veldhoven 9 maanden geleden geplaatst
Ik doe vanaf januari mee met de weekmenu's met vallen en opstaan....
Karin . 9 maanden geleden geplaatst
ik doe het weekmenu, tenminste... dat probeer ik. Ik durf nogal eens te switchen en maaltijden te verwisselen of meerdere keren te eten. Geen probleem denk ik?
reactie op @karin:
Evelina Zinger Hoi Karin,

Als je zorgt voor afwisseling en variatie in de verschillende maaltijden is het geen probleem om te wisselen met de maaltijden. Dus geen probleem!

Groetjes Evelina
9 maanden geleden

Beantwoorden

Jana Six 9 maanden geleden geplaatst
Ik ben hier vooral om inspiratie op te doen. Ik probeer zo veel mogelijk receptjes uit!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 17 February 2018 om 21:37
Aantal lezers 28
Aantal reacties 11