𝐖𝐞𝐞𝐭 𝐣𝐢𝐣 𝐚𝐥 𝐰𝐚𝐭 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐚𝐧𝐠𝐞𝐧𝐬 𝐳𝐢𝐣𝐧?

Om je leven te leven zoals jij het wilt is het nodig om je innerlijke verlangens te bevrijden, ze te uiten.

Ieder van ons heeft een intern filterproces ontwikkeld dat ons helpt te kiezen welke delen van onze constante innerlijke monologen worden geuit.

We baseren deze keuze vaak op of iets beleefd of gepast is en vlakken onszelf af in plaats van duidelijk en direct ons punt over te brengen. Of we willen graag aan de verwachtingen van anderen voldoen, wat "de buren" er wel niet van zouden vinden....

Maar de beste kans om te krijgen wat je nodig hebt in het leven, is om specifiek te communiceren door je innerlijke stem om te zetten in je externe stem.

Dit lijkt soms onnodig, want heeft niet iedereen dezelfde mening dan? Nee zeker niet, want iedereen heeft weer zijn eigen innerlijke verlangens en kaders waardoor diegene de wereld ziet. We zijn echt beter af als we precies communiceren wat we vinden/willen/weten/verlangen zodat dit de kans op verkeerde interpretaties minimaliseer.

Wanneer we de moed hebben om onze mening te uiten en onze stem gebruiken om de verlangens van ons hart van onze innerlijke wereld naar de buitenwereld te sturen, nemen we de eerste moedige stap om ze waar te maken.

Door het wegnemen van angst voor "wat anderen van ons denken" bevrijden we onszelf van onze gedachten en laten we onze verlangens los in de wereld.

𝐃𝐚𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐊𝐫𝐚𝐜𝐡𝐭 𝐯𝐚𝐧 𝐊𝐢𝐞𝐳𝐞𝐧!

De volgende keer dat we ons ervan bewust worden dat we een keuze hebben over hoe te communiceren, kunnen we ervoor kiezen om onze externe stem te gebruiken om onze interne verlangens te uiten.