Wat is dat met die elementen

Laatste reactie 05/07/2018 14:55 door Evelina
· Markeren als ongelezen
Els Vermeer 2 jaar geleden geplaatst
Hoi Evelina,
Ik lees bij de producten ook iets over elementen en een persoonlijk profiel. Wat moet ik me daarbij voorstellen? Is dat een soort horoscoop of toekomstvoorspelling? Dat laatste zou wel erg leuk zijn! 😜
Evelina Zinger 2 jaar geleden geplaatst
Hoi Els,
Het is een beetje van beide! 
De Nine Star Ki analyse is een soort astrologie, die ik bereken met je geboorte datum, welke je een energetisch profiel laat zien van je leven.

Daaraan kun je bijvoorbeeld zien wat de reden kan zijn dat je steeds weer in dezelfde valkuil trapt. Waarom je bepaalde mensen aantrekt en waar je je veilig bij voelt. 
Een soort inzicht in de rode draad van je leven. Het kan je ook inzicht geven in de lessen die je hier te leren hebt.

Het is aan de ene kant een vaststaand feit maar aan de andere kant is het ook steeds in beweging. Het laat je namelijk ook zien wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. 

Wat zo fijn is aan het feit dat ik je niet persoonlijk ken en alleen je geboortedatum weet is dat je zelf kunt zien of je je hierin herkend.
Ik kan me niet laten beïnvloeden door mijn persoonlijke mening van degene die de analyse laat berekenen dus het is heel puur. 
Elke keer verbaasd het me zelf namelijk weer hoe raak de analyse is.

De analyse is een basis met bijbehorend advies (live, telefonisch of via Skype) waarmee je al een grote stap kunt zetten. 

Mocht je nog iets willen weten dan hoor ik het graag!


Sabine Veldhoven 2 jaar geleden geplaatst
Dat klinkt interessant! Ga er even verder naar kijken en mail je dan Evelina! Kan ik dan eventueel snel terecht, hoe werkt dat?
reactie op @sabineveldhoven:
Evelina Zinger Ik mail je even Sabine!
Om de analyse te maken moet ik even wat tijd inplannen, dat komt eerst. Dan maken we meteen een afspraak voor de uitleg ervan. Dat kan telefonisch, via skype of 1 op 1 hier in Blokker. 
2 jaar geleden

Beantwoorden

Evelina Zinger 2 jaar geleden geplaatst
Ik heb zojuist een leuke winactie online gezet voor iedereen die  dit aanspreekt: https://www.gezondblog.nl/winactie-nine-star-ki/
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 02 July 2018 om 08:55
Aantal lezers 10
Aantal reacties 5