Vragen over het weekmenu

Laatste reactie 11/01/2019 07:58 door Evelina
· Markeren als ongelezen
Evelina Zinger 1 jaar geleden geplaatst
Als je nog vragen hebt over het weekmenu van deze week dan hoef je niet meer te mailen maar kan je ze hieronder kwijt! Suggesties en variaties zijn hier ook zeer welkom! Hier kun je de weekmenu's van de afgelopen 4 weken vinden voor de VIP leden: https://club.gezondblog.nl/resources/gezond-slank-weekmenus
reactie op @evelinazinger:
Dini . Ziet er overzichtelijker uit nu Evelina. Top!
11 maanden geleden

Beantwoorden

Jolien van Stralen 1 jaar geleden geplaatst
Havermout...

Zit daar eigenlijk nog verschil in? Ik zie havervlokken, havermout, 'gewoon', biologisch en op sommige staat glutenvrij en sommige niet. Is hier nog een bewuste, gezonde keuze in te maken?
Evelina Zinger 1 jaar geleden geplaatst
He Jolien, 

Havermout is van nature glutenvrij maar kan besmet worden met andere granen doordat het ernaast wordt verbouwd of verwekt. Heb je couliakie of glutenintollerantie kies dan een merk waar 'glutenvrij' op de verpakking staat.

Heb je geen ernstige gevoeligheid voor gluten dan zijn er heel veel keuzes tussen de 0,50 cent en 4,00 per zak van 500 gr! De goedkopere soorten zijn niet beter of slechter dan de duurdere. Het is allemaal 100% natuurlijke havermout. Kijk wat jou beter smaakt. Een fijne of een grove vorm dat is aan jou.  Je kunt natuurlijk ook kiezen voor biologisch, daar zit dan wel verschil in omdat het dan niet bespoten is. Die kun je overigens ook voordelig in de supermarkt vinden. 

Voor mijn havermoutbaksels gebruik ik zelf altijd gewoon een pak van 0,50 cent! 
Jolien van Stralen 1 jaar geleden geplaatst
Dankjewel!

Ik ben nu inderdaad aan het switchen tussen havermout en havervlokken. Op zich merk ik niet echt verschil als ik er pap van maak :D
Laat ik in deze dan maar letten op de portemonnee ;)
Alhoewel ik wel zoveel mogelijk biologisch koop.
Monique , 11 maanden geleden geplaatst
Kan je de koekjes die deze week op het menu staan ook invriezen? Dan maak ik nml meteen een dubbele hoeveelheid ;) Of kan ik ze ook in de koelkast bewaren? Wil straks gaan bakken dus ik hoop dat iemand hier een antwoord op heeft. 
reactie op @monique3:
Evelina Zinger Hoi Monique,
Ik hoop dat je er nog uitgekomen bent, ik was vanmiddag weg. Maar invriezen vind ik zelf altijd het lekkerste. Dan blijven ze vers en kan je meer variëren. Hoef je niet elke dag dezelfde snacks te eten omdat het op moet.
11 maanden geleden

Beantwoorden

Els Vermeer 10 maanden geleden geplaatst
In de smoothie van deze week zitten ook gedroogde abrikozen. Nu was ik in de natuurwinkel en daar hebben ze zwarte (!) gedroogde abrikozen. Die in de supermarkt zijn altijd gewoon zalm kleurig. Wat is het verschil? En wat is beter?
reactie op @els3:
Evelina Zinger De zwartere gedroogde abrikozen zijn ongezwaveld en op een natuurlijke manier gedroogd. Dit is altijd een betere keuze!
10 maanden geleden

Beantwoorden

Els Vermeer 5 maanden geleden geplaatst
Even een vraagje, waar haal je de suikervrije mayonaise? Ik vind zelf maken te veel gedoe maar heb nog geen lekkere suikervrije mayo gevonden. 
Evelina Zinger 5 maanden geleden geplaatst
Ik heb deze mayo altijd en haal het bij de natuurwinkel (ook online te bestellen zie ik: https://www.glutenvrijewebshop.nl/vetara-mayonaise.html). Mocht iemand anders nog een tip hebben dan is dat natuurlijk ook super!
Hij smaakt iets zuurder dan de "gewone", doet me denken aan vakanties vroeger in Spanje. 
jannie Haar 4 maanden geleden geplaatst
zijn wel dingen wie ik niet magna deze maand ga ik 1000cal weer eten en daar val ik ook van af 92,6 eind aug  nu vandaag 90,0 en de dingen uit gedaan
groetjes jannie
Marja Roussen 3 weken geleden geplaatst
Dag Evelina, is het mogelijk om wanneer je kiest bij 'alle recepten' aan te geven welke recepten vegetarisch zijn. Nu blijf ik maar aanklikken kost veel extra tijd :-)
reactie op @marjaroussen:
Evelina Zinger Hoi Marja,
Ik ga kijken of ik een speciale pagina kan maken met alleen vegetarische recepten. 
Even kijken of dat op een eenvoudige manier kan, en anders duurt het iets langer omdat ik het dan handmatig moet invoeren.
Ik hou je op de hoogte!
Groetjes Evelina
3 weken geleden

Beantwoorden

Marja Roussen Top Evelina!
3 weken geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
jannie Haar 1 week geleden geplaatst
ikwil iets meer afvallenik eetnu 1250 en sport niet in boek staat dat ik 1800 moet eten 
en in taco zit zout wat kan ik daar voor maken
ik ben 163 lang 11 jaar in een rolstoel en nu weer 92,2 en zonder zout eten dat haal ik er uit
groetjes en nog een gelukkig nieuwjaar jannie
reactie op @janniehaar:
Evelina Zinger Ook een gelukkig nieuw jaar Jannie! Je kunt altijd de recepten zoutloos maken, dat is geen probleem. Ik kijk niet naar calorieën maar naar hoeveel voeding er in een product zit en luisteren naar je lichaam. Zorg ervoor dat je geen leeg gevoel hebt maar je ook niet overeet. 
5 dagen geleden

Beantwoorden

jannie Haar van nineke was dat ik 1500 moest gebruiken uit het boek alles wat ik moet hebben 8 weken opgeschreven

5 dagen geleden

Beantwoorden

Evelina Zinger Wie is Nineke? En over welk boek heb je het Jannie? Ik snap je niet helemaal.
5 dagen geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 08 January 2018 om 09:26
Aantal lezers 62
Aantal reacties 19