Voorstellen

Laatste reactie 18/07/2018 10:18 door Monique
· Markeren als ongelezen
Marloes 2 jaar geleden geplaatst
Hoi allemaal,

Mijn naam is Marloes. 3 jaar geleden ben ik i.v.m. werk verhuist naar Brabant. Jawel bourgondisch Brabant. Op zich niet zo erg als je zoals ik van lekker eten en hardlopen houd. Ik kreeg echter het 1e jaar een auto-ongeluk en kan daardoor nog altijd niet hardlopen. Ik ben wel een paar keer weer gestart maar mijn knieën werken niet mee. Resultaat wel eten, niet sporten met als gevolg dat ik eraan geloven moest en grote kleren heb gekocht. Inmiddels ben ik vorig jaar volledig doorgelicht door een arts en kreeg tot mijn verbazing bijna alleen goede uitslagen (cholesterol, zuurstofgehalte enz) op alle testen behalve die van conditie en gewicht.  (uiteraard kwam dit niet als een nieuwtje). Vervolgens kreeg ik adviezen m.b.t. wat ik nog kon verbeteren m.b.t. mijn voeding en alternatieven voor wat betreft sporten. Het sporten gaat heel lekker, het goed op eten letten minder. Daarom heb ik me aangemeld bij deze club. En doordat ik las dat het ook lekker kan zijn als je wenst af te vallen dus ik ben benieuwd. Veel plezier en gezondheid voor iedereen. Mijn motto is verbeter je directe omgeving en wees daarbij ook lief voor jezelf.
Evelina Zinger 2 jaar geleden geplaatst
Hallo Marloes,

Welkom bij de club! 
Heb je je al verdiept in de weekmenu's? Vanaf nu krijg je elke woensdag een mail met de aankondiging dat het nieuwe weekmenu online staat. 

Als je een poosje ermee bezig bent dat kun je steeds makkelijker zelf de combinatie maken tussen het bourgondische leven en wat gezondere keuzes. Zodat je niet het gevoel hebt op dieet te zijn en mag genieten van het leven. 
Natuurlijk is het wel zo dat je je eetpatroon wat moet gaan omzetten maar als je genoeg gemotiveerd bent dan komt dat vast goed.

Heb je al gekeken naar andere sporten die je aanspreken waar je je knieën niet mee belast?

Groetjes Evelina
Monique , 2 jaar geleden geplaatst
Mooi motto Marloes! Ik ben door Evelina ook liever voor mezelf geworden. Niet meteen heel boos worden als ik eens wat meer heb gesnoept dan de bedoeling was. Ik ben nu minder gestresst daarover en dat werkt veel beter voor mij.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 15 July 2018 om 17:59
Aantal lezers 8
Aantal reacties 3