Lekker in je lijf!

Laatste reactie 11/02/2018 20:22 door Monique
· Markeren als ongelezen
margreet aanraad. 3 jaar geleden geplaatst
Hallo allemaal,ik ben Margreet Aanraad,48 jaar en ben nieuw hier.Afgelopen maandag ben ik begonnen in het boek "Lekker in je lijf"met Evelina.De reden dat ik hiermee begonnen ben is niet om af te vallen,al vind ik het fijn om een kilo of 5 minder te wegen,maar voor mij vooral door een kwakkelende gezondheid.Ik hoop dat ik door gezonder te eten en te leven weer iets meer  energie krijg en minder last van suikerschommelingen en maagdarmklachten.Ik heb best wel een aantal vragen dus ik hoop dat ik die hier kan stellen.Verder heb ik er ontzettend veel zin in en hoop echt straks gezonder door het leven te gaan!Ik ga ervoor!Groetjes Margreet Aanraad
reactie op @margreet:
Evelina Zinger Hoi Margreet,

Welkom bij de club! En geen vraag is gek dus vraag maar raak! Je kunt er zelf een topic (onderweg) aanmaken of reageren op een zelfde soort vraag op het forum.
Voor nu alvast succces!

Groetjes Evelina
3 jaar geleden

Beantwoorden

Monique , 3 jaar geleden geplaatst
Hoi hoi @margreet​,
Bij mij heeft het zeker al geholpen met mijn snackgedrag dus dat lukt jou vast ook! Ga je nu de drie smoothiedagen doen van het boek? Dat heeft mij goed gedaan voor mijn suikerschommelingen.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 08 February 2018 om 11:31
Aantal lezers 8
Aantal reacties 3