Ingredientenwijzer

Laatste reactie 30/12/2017 18:34 door Evelina
· Markeren als ongelezen
Anneke Kuijper 3 jaar geleden geplaatst
De ingediëntenwijzer is denk ik een verkeerde versie, er staan taaltechnische opmerkingen in de pdf. Ik heb de wijzer opgeslagen op mijn laptop, maar als ik het wil openen krijg ik een foutmelding: kan RPC niet uitvoeren. Dit is nu ook het geval met alles wat ik gedownload had (al even geleden). Het is niet meer te openen.
Evelina Zinger 3 jaar geleden geplaatst
O, ik zie het ja! Ik heb de ingredientenwijzer nu aangepast, het was nog een verkeerde versie, kan je kijken of je het nu nog kan openen? En over welke andere bestanden heb je het nog meer? 
Anneke Kuijper 3 jaar geleden geplaatst
Halo, ik heb nu de juiste versie gedownload, maar kan het nog steeds niet openen. Dit betreft ook de bestanden, de weekmenu's, die je kon downloaden en opslaan. Deze geven dezelfde foutmelding, Kan RPC niet uitvoeren. 
reactie op @annekekuijper:
Evelina Zinger Hoi Anneke,
Ik heb even gegoogled op de term "kan RPC niet uitvoeren" en kom steeds tegen dat het met Windows 10 te maken heeft en niet zozeer met deze site. Kan je andere bestanden die op je pc staan die je hebt gedownload (dus niet van Gezondblog) wel bekijken? 

Ik kom deze technische uitleg tegen: "Dat komt omdat Windows 10, in tegenstelling tot eerdere Windows versies, als kale versie wordt geïnstalleerd,
Dat heeft te maken met de concurrentie regels van de Europese commissie in Brussel, opgelegd aan Microsoft. Door Windows Essentials te downloaden en te installeren, zal je de foto's weer kunnen openen."
3 jaar geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 29 December 2017 om 15:54
Aantal lezers 21
Aantal reacties 4