Hey allemaal!

Laatste reactie 05/03/2018 07:12 door Sabine
· Markeren als ongelezen
Jana Six 3 jaar geleden geplaatst
Mijn naam is Jana. Ik ben 21 jaar. Ik hou van fitness en gezond eten. Mijn doel is voorlopig niet om af te vallen maar het lijkt me vooral leuk om inspiratie op te doen en meer te leren over gezond eten! Ik start maandag met de weekmenu's. Ik kijk er al heel erg naar uit want het ziet ernaar uit dat er lekkere dingen tussen zitten! Waarschijnlijk ga ik niet strikt het menu volgen maar ik ben sowieso wel van plan om elke dag gezond te eten en zo veel mogelijk recepten uit te testen. ?
Evelina Zinger 3 jaar geleden geplaatst
Hoi Jana,

Welkom hier! 

Helemaal goed om zelf te variëren, je hebt genoeg keuze met de menu's!

Mocht je zelf nog leuke variaties hebben op een recept dan kun je dat ook altijd hier delen.

Ik vind het ook mooi dat je zegt "ik hou van gezond eten"! Meestal hoor je eerder dat mensen het van zichzelf "moeten" en ik kan ook eerlijk zeggen dat ik er echt van hou. Gezond eten voelt goed en het smaakt veel beter dan ongezond eten. Ik hoop dat meer mensen dat uiteindelijk gaan ervaren en niet meer anders willen. Op de uitzonderingsdagen na natuurlijk.

Groetjes Evelina
Sabine Veldhoven 3 jaar geleden geplaatst
Hoi Jana,

Ik schommel altijd een beetje tussen het houden van gezond eten en er van balen... maar wie weet moet ik gewoon nog wat langer ermee bezig zijn!

Heb me wel meteen aangemeld voor de challenge om even wat actiever te worden op het forum. Dat helpt vast ook bij mijn goede voornemens...
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 March 2018 om 00:00
Aantal lezers 10
Aantal reacties 3