Hallo iedereen, kort bericht van Marijke

Laatste reactie 25/06/2018 08:53 door Els
· Markeren als ongelezen
Marijke Kloek 3 jaar geleden geplaatst
Ik ben een 70 jarige autonome vrouw met 2 prachtige kinderen en kleinkinderen. Het onderwerp "patronen" houd me al langere tijd bezig. Waarom doen we de dingen zoals we ze doen? Toen ik daar weer eens mee bezig was werd het tijd om een en ander te veranderen. Ik stopte met roken en wilde me meer bewust zijn van mijn eetpatroon. Via een vriendin kwam ik in contact met het boek Lekker in je lijf. Sinds 1 week ben ik bezig met het uitzoeken wat wel en niet goed is voor me. En geloof me: ik vind het leuk om me ermee  bezig te houden. Weer een patroon omgebogen naar een betere en gezonde voeding.
Evelina Zinger 3 jaar geleden geplaatst
Hallo Marijke,

Mooi, hoe je daarmee bezig bent! Toen ik begon met bewuster en gezonder eten ben ik ook veel gaan ontdekken bij mezelf. En nu ik net een hele maand mezelf op de eerste plaats heb gezet met ook geen alcohol en koffie merk ik ook weer hoe ik, nu ik de teugels weer wat laat vieren, soms terug val in oude patronen. Daarmee bedoel ik in mijn geval ook het bijna automatisch "ja" zeggen op de wijn vraag als het weekend is. Maar dan net op tijd toch bewust voelen of ik er echt zin in heb of dat het een "gezellig-meedoen-actie" is. 

Leuk dat je mijn boek hebt aangeschaft! Ben benieuwd hoe je het de komende 6 weken gaat ervaren!
Ineke . 3 jaar geleden geplaatst
Hoi Marijke, wat leuk te lezen dat je ook met het boek bent begonnen. Hoop dat je er net zoveel energie uithaalt als dat ik doe. Ben nu bijna een half jaar geleden begonnen en inmiddels is deze leefwijze a way of life geworden. Haal nog bijna elke dag mijn kookinspiratie uit het boek. Succes. Groetjes, Ineke
Els Vermeer 2 jaar geleden geplaatst
Heb je er nog steeds plezier in Marijke? En ben je ook al begonnen met de smoothie 3-daagse die in het boek staat?
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 08 June 2018 om 12:03
Aantal lezers 7
Aantal reacties 4