Hallo alllemaal

Laatste reactie 25/01/2018 11:40 door Evelina
· Markeren als ongelezen
Paulina Jongens 3 jaar geleden geplaatst
Ik ben vandaag begonnen met dag een van het boek samen met mijn gezin. Ik heb al,vaker mijn levensstijl proberen om te gooien dus de effecten van gezonde voeding zijn mij zeker bekend en dat je je beter voelt en meer energie krijgt is een feit. Het enige wat ik vernevelend vind is dat ik toch weer terug val op mijn oude gewoonte, misschien komt dit ook wel omdat ik voorheen alleen bezig was met goede voeding. Dus weer volop aan de slag en op naar een gezonder en prettiger leven,!!!
Evelina Zinger 3 jaar geleden geplaatst
Hallo Pauline,

Ik herken wat je zegt! Voorheen had ik altijd periodes van gezond eten ivm lijnen etc. Dan was het meer een dieet. Nu is het een manier van leven geworden en ziet de inhoud van mijn koelkast er ook heel anders uit. Stapje voor stapje eet nu iedereen de avondmaaltijden gewoon mee. Soms aangevuld met wat rijst of aardappels maar doorgaans niet. En ook qua ontbijt (havermout, geitenyoghurt etc) eet iedereen mee. En dan moet je nagaan dat aardappels en gele vla hier favoriet waren bij mijn mannen! Dus er is nog hoop ?
reactie op @evelinazinger:
Paulina Jongens Hoi evelina,

Vorige keren was ik,ook bezig met gezonde voeding en voor mijn gevoel niet echt lijnen al zat het wel zo in mijn hoofd denk ik. Ik heb dat gevoel nu ook wel een beetje hoor.Wat ik,het meest lastige vind is dat het voor mijn man en jongste zoon best moeilijk is om brood te laten vervalllen en de aardappel wat Griekse yoghurt en zo betreft dat vinden ze allemaal wel lekkker maar misschien wil ik het zelf ook wel allemaal te snel om gooien hoor ?maar het komt goed daar ben ik van overtuigd. Mijn man zei al wel dat hij minder op geblazen was als anders en dat na 1 dag ?
3 jaar geleden

Beantwoorden

Evelina Zinger Hoi Paulina,

Mijn man en kinderen nemen wel (spelt)brood mee naar school en werk hoor. Of ik moet wat speciaals gebakken hebben zoals de havermoutcake. Maar anders is dat toch wel het meest praktische. Ik merk wel dat mijn man ook vaker kiest voor andere lunches zoals een maaltijdsalade. Iets meer werk in zijn pauze maar hij voelt zich er goed bij.
3 jaar geleden

Beantwoorden

Paulina Jongens Oke top bedankt voor je tip
3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Paulina Jongens 3 jaar geleden geplaatst
Hoi evelina

Ik ben afgelopen maandag begonnen met je online boek maar dat betekend dat ik as maandag met de drie smoothie dagen moet beginnen
Nu komt dat eiegenlijk niet goed uit omdat ik,werken moet en best zwaar werk heb in de zorg wat voor advies geef jij
Zou ik nog een keer week 1 doen of iets anders
Graag hoor ik,even van je
Gr Paulina
reactie op @paulina:
Evelina Zinger Hoi Paulina,
Dat kan zeker hoor! Een langere voorbereiding kan nooit kwaad. Dan plan je de drie dagen als je wat meer tijd voor jezelf hebt. 
Groetjes Evelina
3 jaar geleden

Beantwoorden

Ineke . 3 jaar geleden geplaatst
Hoi, ik ben 3 weken geleden begonnen met het boek en heb pas afgelopen week de smoothie dagen gedaan. Ik dacht dat je van die dagen slap en lusteloos zou zijn, maar niets was minder waar. Ik voelde me juist actiever. Ik ga morgen weer lekker verder met het boek. Ik vind het een topper. Bij ons thuis (man en 2 tieners) eten ze 's morgens en 's middag gewoon brood. 's Avonds maak ik wat extra rijst of aardappelen en wat meer vlees voor de gezinsleden als dat past met mijn recept. En anders kook ik apart voor ze. 
reactie op @ineke:
Evelina Zinger Wat goed om te horen @ineke​! De reactie op de smoothiedagen zijn heel verschillend. Sommige worden er moe van en wat rillerig anderen barsten van de energie. Ik ben meestal een combinatie ?. Dag 1 gaat prima, dag 2 word ik wat hangerig en dag 3 sta ik vol energie op! En dat laatste blijft nog weken doorgaan dus heerlijk vroeg uit de veren.
3 jaar geleden

Beantwoorden

Jose , 3 jaar geleden geplaatst
Ik doe mee met de weekmenu's en ben ook nieuwsgierig naar de detox. Wanneer is die @evelina? 
reactie op @jose3:
Evelina Zinger In april gaan we hem gezamenlijk doen met alle deelnemers van de VIP Club. Dat is een perfecte maand om te detoxen, zo vlak voor de zomer en ik hoop natuurlijk op lekker weer. Dan smaken de smoothies nog even beter en is het makkelijker vol te houden ?
3 jaar geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 08 January 2018 om 17:24
Aantal lezers 25
Aantal reacties 11