hallo allemaal, koolhydraatarm eten....

Laatste reactie 05/04/2018 18:26 door Dikkie
· Markeren als ongelezen
Dikkie 3 jaar geleden geplaatst
hallo allemaal, ik ben 66 en ben al mijn hele leven aan het lijnen. Leuke kleren ga ik kopen, als ik afgevallen ben, met als gevolg, dat ik meestal oude kleren aanheb. Ik ben nu 2,5 week bezig met koolhydratenarm eten en ik ben 2,1 kilo afgevallen. Het schiet niet erg op. Ik weeg nu 91,7 en ik ben 1,60 meter lang pfff. Afijn gewoon maar doorgaan denk ik dan. Gaat het goed met jullie en met jullie gewicht en lijn? Groetje
Dikkie 3 jaar geleden geplaatst
Dank je wel Marieke! Klopt het, dat ik andere berichten niet tevoorschijn kan toveren? Moet ik misschien een dag wachten?
Evelina Zinger 3 jaar geleden geplaatst
Hallo Dikkie,

Welkom bij Club Gezondblog! Je bent goed bezig hoor met 2,1 kilo in 2,5 week. Dat is zeker niet langzaam! 

Ik denk dat je met andere berichten de weekmenu's bedoelt? Ik heb het even nagekeken en zie dat je nu bent ingelogd met het gratis account. Als je je aanmeld voor de VIP Club dan heb je toegang tot alle producten (weekmenu's, detoxkuur, challenges etc). Is dat wat voor je? Je kunt hier meer informatie lezen: https://www.gezondblog.nl/vip-club-gezondblog/

Groetjes Evelina
Ineke . 3 jaar geleden geplaatst
Dit is zooo herkenbaar.? Ook ik stel het kopen van nieuwe kleren altijd uit. Ik vind ook dat ik eerst moet afvallen. Maar nu kan niets mij weerhouden. Ben in januari begonnen en het gaat heel erg goed. Ik hoop de komende maanden nog wat kilo's te verliezen en dan ga ik los. Ik heb me voorgenomen alle winterkleren (die ik ook dus al een paar jaar draag) direct weg te doen en ga dan lekker shoppen. 
En Dikkie, het is niet belangrijk hoeveel kilo´s je in een bepaalde tijd kwijtraakt, maar dat je lekkerder in je vel gaat zitten. En ik denk maar zo, die kilo`s hebben er ook een tijd overgedaan om er aan te zitten, dus verwacht niet dat ze er binnen een paar weken af zijn. Veel succes.
Dikkie 3 jaar geleden geplaatst
Dank je Ineke! en je hebt gelijk, die ring van welbehagen heeft flink wat geld en tijd gekost hahaha. We gaan er gewoon voor en houden vol!
reactie op @dikkie:
Evelina Zinger En lekker leuke kleren gaan kopen hoor! Als je je goed voelt met mooie kleding ben je alleen maar meer gemotiveerd om het vol te houden. Loop je in slonzige kleding die je niet mooier maken dan is meestal de onderbewuste reactie dat je jezelf niets waard vind en daardoor juist gaat snaaien. 
Dus shoppen met die hap! ?
3 jaar geleden

Beantwoorden

Dikkie 3 jaar geleden geplaatst
ok dan, maar ik heb mezelf beloofd dat onder de 90 ik een mooi donkerblauw broekpak mag kopen en nieuwe bh's......
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 05 April 2018 om 13:40
Aantal lezers 14
Aantal reacties 7