Hallo allemaal, ik ben Judith

Laatste reactie 16/05/2018 09:03 door Sabine
· Markeren als ongelezen
Juud Kok 3 jaar geleden geplaatst
Mijn leven vanaf mijn 16e bestond uit diëten. Vanaf mijn 30ste ging het roer om. Ik besefte toen dat het een leefstijl is. In de jaren die volgde ben ik steeds meer te weten gekomen over een gezonde leefstijl. Mede ook omdat mijn kinderen intolerant zijn voor koemelk en heftig reageerde op vaccinaties. Gelukkig kwam toen het internet en heb ik veel informatie hier vandaan gehaald. Ik eet en drink al jaren suikervrij, koolhydraatarm en zonder pakjes en zakjes. Sinds die tijd vind ik het ook heerlijk om te sporten.
Toch beland ik om de zoveel tijd weer in de suikerverslaving. Gelukkig kom ik hier altijd weer op tijd achter en dan is het boek en deze site van Evelina een uitkomst. De detox bevrijdt me weer van de suiker, sombere gedachten en geeft me energie. Ik realiseer me weer hoe heerlijk het is om goed voor mijzelf te zorgen.
In april heb ik weer de detox van Evelina gedaan en ben weer goed op weg. Inmiddels zijn de extra centimeters er ook af. Ben hier nu om inspiratie op te doen en gevarieerd en gemotiveerd te blijven zorgen voor mijzelf. 
Evelina Zinger 3 jaar geleden geplaatst
Wat een mooie, frisse en fruitige foto Juud! Je straalt daar echt!

Heerlijk om te horen wat bewuster eten met je doet, doe je helemaal goed!
Sabine Veldhoven 3 jaar geleden geplaatst
Hoi Judith,

Heel herkenbaar Judith! Ik voelde me na de detox ook weer helemaal up to date en gemotiveerd om verder te gaan. 

Groetjes Sabine
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 15 May 2018 om 22:38
Aantal lezers 13
Aantal reacties 3