Hallo allemaal, ik ben Jojanneke

Laatste reactie 25/05/2018 10:51 door Vera
· Markeren als ongelezen
Jojanneke de Boer 3 jaar geleden geplaatst
Dag allemaal,

Ik nen Jojanneke. Ik probeer het goed voor mezelf zorgen al een tijdje op de rit te krijgen maar ben daar niet zo goed in. Ik ben meestal drukker met voor andere zorgen en dingen regelen dat ik er zelf bij inschiet. Mijn uitdaging ligt ook zeker op dat vlak. Ik heb er zin in maar vind het ook een beetje spannend. 
Groetjes,
Jojanneke
reactie op @jojannekedeboer:
Jojanneke de Boer Nog een kleine aanvulling; ik woon alleen met mijn 2 kids van 10 en 14 en werk 4 dagen in Amsterdam, ik woon in Hoorn dus dat betekent veel reizen, vroeg weg en laat thuis.

3 jaar geleden

Beantwoorden

Evelina Zinger 3 jaar geleden geplaatst
Hallo Jojanneke,
Een stadsgenootje zie ik! Dat is best pittig ja, alleen met 2 kinderen en dan nog 4 dagen in Amsterdam werken. Goed voor jezelf zorgen begint met een goede voorbereiding. Zorg voor snelle en makkelijke voorraad in je koelkast en vriezer zodat tijd geen excuus kan zijn om gezond te eten. Sla groot in en maak meteen porties om het jezelf makkelijker te maken. 
Succes alvast!
reactie op @evelinazinger:
Jojanneke de Boer Dank je wel Evelina! Ik ga eens goed kijken wat ik in huis heb en wat weg kan en dit aanvullen met gezonde producten en veel groente en fruit.
3 jaar geleden

Beantwoorden

Vera Visser 3 jaar geleden geplaatst
Welkom Jojanneke,
Ik doe ook al een aantal maanden mee met Evelina en het bevalt me nog steeds goed. Ik ben ook wel eens zelf wat aan het wisselen met recepten als dat beter uitkomt.
Ik heb het nu aardig op de rit maar merk dat ik het toch fijn vind om hier veel te lezen (ben niet zo heel actief met reageren).
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 May 2018 om 10:45
Aantal lezers 9
Aantal reacties 5