Afkicken van suiker

Laatste reactie 13/02/2018 08:32 door Frieda
· Markeren als ongelezen
Frieda van Leiden 3 jaar geleden geplaatst
Hallo allemaal,

Ik wilde even een positief berichtje plaatsen ben nu eindelijk een beetje "in de flow" mijn behoefte aan suiker wordt steeds minder alleen de chocola kan ik niet laten staan elke dag neem ik 2 stukjes van 85 of 90%
Na een wake up call nadat er bloed was gevonden in mijn ontlasting bij het bevolkingsonderzoek en er na een coloscopie gelukkig niets werd gevonden ga ik er helemaal voor, zeker nadat ik een verplichtte "detox" heb moeten doen. 
Fijn weekend allen ?
Evelina Zinger 3 jaar geleden geplaatst
Hoi Frieda,

Wat goed om te horen! Ik vind het leuk om regelmatig van je te horen hoe blij je bent met de weekmenu's! De reacties die ik terug krijg zijn mijn grootste voldoening en motivatie om hiermee door te gaan, ook op deze mooie zondag.

Als je doet wat je leuk vindt werk je nooit meer heb ik wel eens gehoord en dat klopt ook in dit geval. Even berichtjes beantwoorden is gewoon leuk, ook in het weekend.

Ik ben toevallig ook nu op het punt dat ik wil gaan stoppen met mijn stevia in de koffie. Op de een of andere manier schoof ik dat steeds voor me uit maar nu mijn laatste flesje leeg is moet het er maar eens van komen! Ik weet natuurlijk al lang al dat ik door het toe te voegen aan mijn koffie ook de zoetbehoefte blijf stimuleren dus het moet nu maar eens over zijn. 

Wel heel gek dat ik voorheen altijd koffie zwart dronk en sinds mijn zwangerschap, nu 15 jaar geleden, lustte ik geen gewone koffie meer. alleen maar als cappuccino met stevia erdoor. Ga deze week maar veel kruidenthee drinken en af en toe een kopje koffie om langzaam te wennen. Misschien met een stukje home made chocolade erbij ?

Groetjes Evelina
Frieda van Leiden 3 jaar geleden geplaatst
Wat goed van je ! Ik probeer mijn koffie zwart te drinken maar mis de melk zo ! Heb helaas ook wat lactose intolerantie wat adviseer jij Evelina om te gebruiken als melk ? 
In de middag probeer ik op thee over te gaan maar blijf een koffieleut ?

Fijne zondag ?
reactie op @friedavanleiden:
Evelina Zinger Havermelk kan je ook goed gebruiken om op te kloppen! Ik gebruik dat thuis altijd. Gewoon bij AH te koop en ik geloof ook bij de Jumbo
3 jaar geleden

Beantwoorden

Frieda van Leiden 3 jaar geleden geplaatst
Ja heb ik gezien bij AH 
Super bedankt ! X
Monique , 3 jaar geleden geplaatst
Dat is een goed idee @evelinazinger​, zo kom ik misschien ook van mijn zoete trek af. Ik doe met je mee en ga ook vanaf morgen mijn koffie zonder zoet nemen (ik doe er ook wel eens honing in). 
Frieda van Leiden 3 jaar geleden geplaatst
Die havermelk is zooo lekker in de koffie !
Ook over granola en zo gewoon te drinken !! 
En geen gerommel in de darmen meer ?
Monique , 3 jaar geleden geplaatst
O is dat ook lekker? Dan ga ik het ook eens proberen met mijn ontbijtje.
Frieda van Leiden 3 jaar geleden geplaatst
Succes ?
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 11 February 2018 om 11:04
Aantal lezers 18
Aantal reacties 9